Invigningsfest – Öppet hus!

February 22, 2024

Välkommen att ta en titt på Art Shack Malmö och känna av vibbarna i din nya skaparlokal. Lördag den 2 mars har vi öppet hus mellan 14 och 18 och alla är välkomna. Vi bjuder på lite snacks och dryck, och du kan få prova på lite målartekniker om du vill. Adress: John Ericssons väg 83 i Malmö.

Anmäl dig här:

Boka skapartid!

February 22, 2024

Välkommen till Art Shack för en härlig kreativ stund vid staffliet. Nu kan du boka din tid och drömma dig bort från vardagen medan du får uppleva den härliga känslan med att måla, rita, kladda, klistra, ja, kalla det vad du vill, men du skapar det på Art Shack Malmö. Med skön musik och vänlig atmosfär.

Till att börja med är tisdagar och torsdagar bokningsbara dagar. Dessa kommer utökas efterhand. Välkommen att boka här.

OBS! Missa inte invigningsfesten, lördagen den 2 mars, se mer info här.

Art Shack Malmö

October 17, 2023

Art Shack Örum har flyttat till Malmö! Håll utkik efter inbjudan till en invigningsfest i den nya verkstaden på John Ericssons väg 83 i Malmö 🙂

Påsk på Art Shack Örum

March 20, 2023

Välkommen till Art Shack i påsk!

Öppettider: skärtorsdag 6 april, långfredag 7 april: 11-18, påskafton 11-16, påskdagen 12-16

Öppet under veckan efter påsk 11-17

Kul workshop: Gör ditt eget påskägg med japanska washipapper! Ett riktigt roligt pyssel som alla kan göra, stora som små. Drop in under öppettiderna. 195 kr per ägg, inklusive allt material.

Julmarknad i Löderup 4 december

November 23, 2022

Det här är en riktigt bra julmarknad som har allt som behövs för bästa mysfaktorn. Den arrangeras av scouterna på Solhällan i Löderup, och innehåller allt du kan önska, som shopping efter juldekorationer, julklappar, godsaker, hantverk. Grilla korv, drick glögg eller must etc. Garanterad julstämning i en riktigt häftig lokal som är en riktig gammal dansbandsrotunda! Och Art Shack deltar såklart 🙂

Vägbeskrivning: https://goo.gl/maps/a89NrtHkroMVdpbh8